Randers Slankeskole

 - saml brikkerne til din livsstilsændring

Er du overvægtig eller svært overvægtig?


Brug 3-4 måneder på at knække koden. Lær at bryde vaner. Få styr på det afbalancerede måltid. Arbejd med baggrunden for din overvægt. Forstå hvorfor kroppen reagerer, som den gør. Find motivation sammen med de øvrige kursister og del dine oplevelser med dem.


DET SIGER KURSISTERNE:

Birthe

Jeg har deltaget i 12 uger undervisning i Randers Slankeskole ved Dorethe Pedersen.

Det har været 12 spændende uger, hvor vi fik professionel indblik i kostens sammensætning, betydningen for kroppen, og hvad der skal til for at ændre ens livsstil. Samtidig arbejdede vi med at ændre vaner og især det psykologiske i denne proces.

Det har ikke været et slankekursus, men netop haft fokus på livsændring og derigennem vægttab og et øget velvære.

Skulle vi være forhindret i at deltage i en session, fik vi tilbud om en andet tidspunkt, så vi var sikker på at komme gennem alle emner.

Jeg kan kraftigt anbefale dette kursus, hvis man er interesseret i af tabe sig gennem en livsstilsændring.

Slankeskole med hold-undervisning i små hold på 4-7 personer

Vi mødes ugentligt i 3-4 måneder, 12 gange i alt. Der starter løbende nye hold. Du kan vælge mellem formiddags- eftermiddags- eller aftenhold.

Det er motiverende at være med på et hold i Randers Slankeskole, en gruppe der er på den samme rejse hen imod en ny og slankere livsstil. Holdet kan støtte, hvis det en gang imellem bliver svært at slippe de gamle vaner og holde fast i de nye. 

Ring til Dorethe på mobil 60 66 32 42, læg en besked på telefonsvareren eller benyt min kontaktformular og du vil blive ringet op.


Slankeskole med individuel undervisning, alene eller med en partner

Hvis du ikke ønsker at komme på et hold, tilbyder jeg et tilsvarende individuelt forløb. Vi mødes ugentligt i 3-4 måneder, 12 gange i alt.

Emnerne er de samme, som der undervises i på holdene, men når du modtager individuel undervisning i Randers Slankeskole, er der lidt bedre tid til at gå i dybden med dine specifikke problemstillinger. Hvis du vælger den individuelle undervisning sammen med en partner eller god ven, kan I støtte hinanden på rejsen hen imod en ny og slankere livsstil.

Ring til Dorethe på mobil 60 66 32 42, læg en besked på telefonsvareren eller benyt min kontaktformular og du vil blive ringet op.


Pris

Det får du for pengene:

12 lektioner à 1½ time

Mappe med referater af lektionerne

Gratis erstatningstime, hvis du bliver forhindret i at møde op til en lektion

1 gratis kostanalyse

Klippekort med rabat på 5 ekstra lektioner, gyldig i 1 år fra kursusstart

Pris for deltagelse på et hold: 3.600 kr.

Pris for individuelt forløb: 5.400 kr.

Pris for individuelt forløb for et par: 8.400 kr.

Betal hele beløbet på én gang eller i 3 rater.


Tilbud til alle, der har gennemført Slankeskole-forløbet

Kom på mailinglisten og få invitation til mine opfølgningsaftener, hvor jeg går i dybden med et emne. Pris 200 kr. pr. gang, inkl. mappe om emnet.

Bliv ringet op hver uge. Et kvarters samtale med Dorethe, hvor du kan få en pep-talk eller få svar på et par spørgsmål. Pris 200 kr./måned.


Sted

Randers Slankeskole holder til på Niels Brocks Gade 12, 1. sal th, Randers C (Mediehuset)

Der er få gæste P-pladser lige uden for nr. 12, hvor man kan holde i 2 timer. Der er under 500 meter til P-Huset City, parkeringsanlægget på Fischersgade 26 og få hundrede meter til enkelte P-pladser på Toldbodgade.