Randers Slankeskole

- saml brikkerne til din livsstilsændring

Er du overvægtig eller svært overvægtig?

Brug 3 måneder på at knække koden. Lær at bryde vaner. Få styr på det afbalancerede måltid. Arbejd med baggrunden for din overvægt. Forstå hvorfor kroppen reagerer, som den gør. Find motivation sammen med de øvrige kursister og del dine oplevelser med dem.

Gratis info-møde

Kom og hør nærmere om hvad der sker på et slankeskolehold. Adressen er Niels Brocks Gade 12, 1. th, Randers C.

Tilmeld dig via min kontaktformular eller ring på 60 66 32 42.

Info-møde mandag den 12/10-2020 kl. 17-18

Næste slankehold for voksne

Tilmeld dig via min kontaktformular eller ring på 60 66 32 42.

Torsdag eftermiddag - Start den 1. oktober kl. 16:30 - 18:00 (flere ledige pladser)

Mandag eftermiddag - Start den 19. oktober kl. 13:00 - 14:30 (flere ledige pladser)

Mandag aften - Start den 19. oktober kl. 19:30 - 21:00 (flere ledige pladser)

Vi mødes hver uge i ca. 3 måneder (12 gange). Tilmeld dig til et info-møde eller aftal et kort møde med mig, hvis du har brug for afklaring inden du tilmelder dig.

Forældre + teenager

Hvis der er interesse for det, kan jeg starte et hold for teenagere og den ene eller begge forældre. Ring 60 66 32 42.

Pris

Prisen er 800 kr. pr. måned for deltagelse i hold-undervisningen, i alt 2.400 kr. for hele forløbet.

Som hold-kursist får du rabat på individuel ernæringsterapi eller meditationsterapi, hvis du har specielle ønsker eller behov.

Små hold

Et hold består af 4-6 deltagere.

Hvis der er færre end 4 tilmeldte til et hold 3 dage inden opstart, bliver holdet aflyst eller udsat og de tilmeldte bliver kontaktet.

Sted

Randers Slankeskole holder til på Niels Brocks Gade 12, 1. sal th, Randers C (Mediehuset)

Der er få gæste P-pladser lige uden for nr. 12, hvor man kan holde i 2 timer. Der er under 500 meter til P-Huset City, parkeringsanlægget på Fischersgade 26.

DET SIGER KURSISTERNE

Vær den første til at give Randers Slankeskole en bedømmelse. Fortæl hvordan du har oplevet forløbet og hvad du har fået ud af det.

Randers Slankeskole

Niels Brocks Gade 12, 1. sal th, 8900 Randers C